feb 132014
 

SdB-JewishHand= IMO Blog =    

Actiegroep Stop de Bezetting is weer eens in het nieuws vanwege antisemitisme. Dit keer gaat het om twee artikelen van derden die door de beheerder op de site werden geplaatst. Het CIDI en het Meldpunt Discriminatie Internet hebben op 7 februari aangifte gedaan vanwege een van de artikelen, nadat Stop de Bezetting weigerde het van de site af te halen. Het CIDI schreef:

Het artikel getiteld ‘The Jewish hand behind Internet Google, Facebook, Wikipedia, Yahoo!, MySpace, eBay’ stelt dat Joden het internet hebben gepenetreerd met als doel de informatie te domineren en te controleren. Het artikel is verder voorzien van namen en foto’s van bekende Joodse personen die volgens Stop de Bezetting onderdeel zijn van het internetcomplot.

Het andere artikel (“Most Popular Commercials are promoted by the Zionists.”) werd verwijderd na de eerste klacht van het MDI. Het artikel over de Joodse invloed op de media, waarover de aanklacht wegens antisemitisme is ingediend, schijnt vandaag (13 februari) alsnog verwijderd te zijn.

Dit artikel stelt onder andere:

In the following document we will give an insight into the Jewish penetration of the Internet and also show the level of cooperation between leading Jewish Internet entrepreneurs and the racist Jewish Apartheid state of Israel.

The Jews – contrary to the “liberal” views they officially say they profess – in their suppressive acts practically demonstrate that they always seek to dominate the information flow, they don´t tolerate any dissent. It is just as when Israel says “Shalom” while Israel´s military at the very same time pounds its Arab neighbour states with bombs and missiles.

http://www.stopdebezetting.com/artikelen/the-jewish-hand-behind-internet-google-facebook-wikipedia-yahoo-myspace-ebay.html

Onder het artikel stonden de nodige steunbetuigingen, waarbij een hele verzameling links naar antisemitische websites en artikelen, die dagenlang ongemoeid werden gelaten totdat de dreiging van de rechtszaak SdB blijkbaar noopte de pagina alsnog te verwijderen. Ik geef hier een aantal voorbeelden, zodat u een beeld krijgt van wat mensen zoal op Stop de Bezetting mogen posten zonder bezwaar of ingrijpen van de redacteur:

Een even testen, en kijken of je hier de LEUGEN van het bestaan van de gaskamertjes uit WO2 mag blootleggen hihi :

■ 236 (!) attempts made by so called ‘Jews’ in order to ‘push’ six million deaths through our throats , dating from the period 1905 up till 1945 ; almost all quoted sources are from the ‘khazars’ themselves :
http://www.jewishterrorism.com/the-six-million-holocaust-jewish-myth/

THE JEW WORLD ORDER

■ ‘The Jew World Order is upon us’, een SUPER article :
http://zioncrimefactory.com/jew-world-order/

■ ‘Pax’ Judaica World Wide :
http://vidrebel.wordpress.com/2012/01/16/pax-judaica-to-replace-pax-americana-which-replaced-pax-britannica/

■ Benjamin H. Freedman “The real Power Behind The Scenes” :
http://thepuppetmastersrevealed.wordpress.com/2012/10/09/the-real-power-that-controls-the-us/

■ VID : “The Jewish world wide conspiracy” ; based on 100% Jew Quotes , 2min 31 – 2min40 ! :
http://www.prothink.org/2013/09/13/the-jewish-conspiracy-the-definitive-movie-about-it/

■ “It isn’t Zionists, it’s simply Jews” :
http://zioncrimefactory.com/2013/10/31/13871/

■ International Jewry did a GOOD job brainwashing all of us :
http://diggerfortruth.wordpress.com/2014/01/20/a-cracking-job/#more-7561

■ “Auschwitz – why the gas chambers are a myth” , docu 50 min :
http://trutube.tv/video/4412/Auschwitz-Why-The-Gas-Chambers-Are-A-Myth-full

■ “Treblinka ground radar examination : NO mass graves”, Institute Historical Review :
http://www.ihr.org/jhr/v19/v19n3p20_radar.html
& ( Robert Faurisson ) :
http://www.whale.to/b/treblinka2.html

■ Revisionisten die slachtoffer werden van jurididsche vervolging / geweld :
http://www.zundelsite.org/victims/victims_of_zion.html

Over de meermaals aangehaalde Holocaust ontkenner Zundel schrijft Wikipedia:

Ernst Christof Friedrich Zündel (born April 24, 1939) is a German Holocaust denier and pamphleteer. He has been jailed several times: in Canada for publishing literature “likely to incite hatred against an identifiable group”, and on charges of being a threat to national security; in the United States, of overstaying his visa; and in Germany for charges of “inciting racial hatred”.[5][6][7] He lived in Canada from 1958 to 2000.

In 1977, Zündel founded a small press publishing house called Samisdat Publishers which issued such neo-Nazi pamphlets as “TheHitler We Loved and Why” and “Did Six Million Really Die?”, both prominent documents of the Holocaust denial movement.

On February 5, 2003, Ernst Zündel was detained by local police in the US and deported to Canada, where he was detained for two years on a Security Certificate for being a foreign national considered a threat to national security pending a court decision on the validity of the certificate. Once the certificate was upheld, he was deported to Germany and tried in the state court of Mannheim on outstanding charges of incitement for Holocaust denial dating from the early 1990s. On February 15, 2007, he was convicted and sentenced to the maximum term of five years in prison. All these imprisonments and prosecutions were for inciting hatred against an identifiable group. He was released on March 1, 2010.

Het is niet de eerste keer dat Gretta Duisenbergs Stop de Bezetting zich met antisemitisme inlaat. Wij hebben daar al vaker op gewezen en ook HP de tijd had er al in 2010 een stukje over:

Ja, het is ons wat met al die joden. Ze zitten werkelijk overal, de regering is er van vergeven! Maar even serieus. Duisenberg is natuurlijk een wat gekke mevrouw. Veel zorgelijker is dat Marcel van Dam, Thomas Lepeltak, Mohammed Benzakour en Marjan Berk achter deze antisemitische rommel staan. Want waarom zitten ze anders in het Comité van Aanbeveling van Duisenbergs pet-project Stop de Bezetting?

Dat is de 1 million dollar question die ik en anderen ook al vaker  hebben gesteld. Wat doen zichzelf enigszins respecterende en nadenkende mensen in zo’n club? Je kunt je op talloze manieren tegen Israel inzetten zonder de rioollucht van Stop de Bezetting. Momenteel zitten grotendeels dezelfde mensen in dit comité van aanbeveling:

Marjan Berk, auteur en columniste, Marcel van Dam, publicist (oud-minister voor de PvdA, tegenwoordig SP), Thomas Lepeltak, journalist en schrijver (voorheen Stan Huygens journaal in De Telegraaf), W. van Lommel, cardioloog n.p., Franz Marijnen, oprichter en artistiek leider van het Rotterdamse RO theater, theater- en operaregisseur, Mohammed Omer, Mohamed Rabbae, voorzitter Landelijk Beraad Marokkanen, oud-Kamerlid GroenLinks, en Leon Wecke, polemoloog.

Wat bezielt deze mensen?? Zijn ze te dom om te zien dat Stop de Bezetting niet bezig is de Palestijnen te helpen, maar hun zaak vooral schaadt door de smerigste antisemitische troep op hun site te plaatsen? Of vinden ze alles geoorloofd in de strijd tegen Israel? Of laat het ze allemaal volledig koud? Zijn ze ooit eens gevraagd door die charmante Gretta, wilden haar wel helpen voor de goede zaak, en hebben alle negatieve publiciteit over SdB vervolgens gemist omdat ze te druk waren met schrijven, theater maken, opereren en voor de Marokkanen opkomen? Het is je moeilijk voor te stellen. Maar het is even moeilijk voor te stellen dat mensen die geen antisemiet zijn, en zeker wanneer ze een zekere bekendheid genieten, hun naam aan een club willen blijven verbinden die voor Stormfront niet echt onderdoet.

Even moeilijk te begrijpen is het dat Stop de Bezetting door sommigen nog steeds als een respectabele club wordt gezien en in het verleden meermaals subsidie voor ‘projecten’ heeft gekregen van Oxfam-Novib en ICCO, gedeeltelijk via hun anti-Israel actieclub United Civilians for Peace. Of men recentelijk nog subsidie heeft gekregen is me niet bekend. Over het algemeen zijn de sympathisanten van de Palestijnen niet erg kieskeurig, en bij grote acties in het verleden had men geen enkele moeite met Hamas sympathisanten of voormalige explosieven smokkelaars. Politici van GroenLinks en de SP, de ‘nette’ Israel criticasters van EAJG, leden van Stop de Bezetting en voornoemde extremisten voerden gebroederlijk actie tegen de ‘bezetting’, de Gaza blokkade of ander (vermeend) Israelisch onrecht.

Wanneer Wilders zich inlaat met extreem-rechts, via de samenwerking met het Front National of door een groot deel van het kader van extreem-rechts op zijn demonstratie te dulden en kritiek daarop met kinderachtig gejijbak afdoet, dan roept dat terecht verontwaardiging op en is daar veel media aandacht voor. Maar wanneer sommigen binnen links zich inlaten met obscure clubjes als Stop de Bezetting, en wanneer respectabele ontwikkelingsorganisaties gebroederlijk actievoeren met extremisten, dan is dat heel normaal en lezen we daar slechts over op de bekende pro-Israel weblogs.

Ratna Pelle

Share